Odoo • Image and Text

Kaj je Pergotenda Restline?

 
Pergotenda Restline je estetska aluminijasta konstrukcija s premično platneno streho, izdelana iz trpežnega poliestrskega blaga. Poleg estetskega videza ponuja tudi funkcionalno dovršenost s sistemom odvodnjavanja vode, ki je diskretno vgrajen v konstrukcijo.

Streho lahko enostavno upravljate z električnim pogonom, vključno z možnostjo daljinskega upravljanja. Opcijska LED osvetlitev omogoča uporabo terase tudi po sončnem zahodu, kar ustvarja prostorno dnevno sobo na prostem.

Z vgrajeno vremensko avtomatiko je tkanino mogoče samodejno zaščititi pred neugodnimi vremenskimi vplivi, kar dodatno izboljša udobje in trajnost pergole.

Pergotenda Restline je izdelana iz kakovostnih materialov, vključno z ekstrudiranimi aluminijastimi profili in elementi iz nerjavečega jekla, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo in učinkovito zaščito pred soncem in dežjem.

Edinstven sistem Pergotenda Restline je učinkovita, sodobna in cenovno ugodna rešitev za izkoriščanje zunanjega prostora in zagotavljanje sence v vsakem okolju, tudi v gostinskih lokalih, restavracijah in zunanjih poslovnih prostorih.

Na voljo je v več barvnih odtenkih, kar omogoča prilagajanje videza pergole vašemu domu.

  Glavne značilnosti:

Konstrukcija iz ekstrudiranih aluminijastih profilov in elementov iz nerjavečega jekla

Vgrajen sistem za odvod vode

Na voljo v stenski ali samostoječi različici

Zagotavlja zaščito pred soncem in dežjem

Streha se premika z električnim pogonom

Standardne barve konstrukcije: strukturni grafit, antracit mat ali bela mat

Maksimalne dimenzije enega modula: širina 4 m, projekcija 7m

Možnost modularne razširitve

Lastnosti tkanine:

Odporna na plesen

Odporna na trganje

Antistatična

Vodoodporna


Kvalitetne tkanine:

Uporabljena tkanina je neporozna in učinkovito ščiti pred soncem ter prekomerno vročino. Popolnoma je odporna na vodo in UV sevanje, zato je idealna za zunanjo uporabo. Odlikuje jo izjemno dolga življenjska doba in nizki stroški vzdrževanja.

Opcijski sistem stranskega senčenja s pomočjo zip screen senčil zmanjša prepustnost svetlobe in toplote ter zagotavlja večjo zasebnost.

Posamezni modul je lahko največje širine 4 metre in projekcije 7 metrov. Seveda pa lahko module združujete, tako da ustvarite večjo površino za zagotavljanje sence. Naklon strešne konstrukcije je možno prilagajati v razponu od 5 do 20 stopinj, glede na situacijo vgradnje, da se zagotovi zadosten odtok vode.

Odoo • Text and Image

Možnost postavitve:

Samostoječa Pergola

Samostoječe pergole so lahko popolnoma neodvisne, samostoječe konstrukcije, ki jih je mogoče prilagoditi velikosti terase, bazena ali drugega prostora, ki potrebuje ustrezno zaščito pred soncem. Takšna rešitev se pogosto uporablja v velikih vrtovih, kjer poleg senčenja omogoča tudi ločevanje funkcionalnih con za sprostitev.


Stenska Pergola

V tej različici je pergola pritrjena na zunanjo steno s pomočjo namenskih nosilcev za steno. Kot stenska različica postane pergola naravna razširitev bivalnega prostora in ne bo služila le kot pokrivalo za teraso, temveč vam bo omogočila tudi senčenje notranjosti stavbe.


Odpornost na veter

 


Avtomatizuacija

 


Pametna hiša


 

Tiho delovanje sistema


Enostavna montaža

 


Premijska kakovost

 


Zaščita pred soncem in dežjem

 


Naravno klimatiziranje

 

Pošlji povpraševanje